Tussentijdse cijfers

Tussentijdse  cijfers
Een administratie is vaak zeer gedetaileerd en moeilijk om op te sturen. Zeker wanneer u nog niet de zekerheid heeft dat de administratie ook daadwerkelijk klopt. De oplossing? Laat ons uw administratie nakijken en corrigeren, uitmondend in een tussentijds overzicht.
 

Voordelen tussentijds overzicht
Tussentijdse cijfers geven u de mogelijkheid binnen het boekjaar uw onderneming bij te sturen in plaats van het jaar daarna wanneer de definitieve jaarcijfers gereed zijn. Met een overzicht van de belangrijkste kosten- en opbrengstposten, ziet u snel waar uw onderneming gedurende het jaar staat. Zo kunt u tussentijds belangrijke managementbeslissingen nemen en uw winst optimaliseren!
 

Banken
Ook banken en kredietverschaffers stellen regelmatig eisen aan voortzetting van de lening in de vorm van tussentijdse cijfers. Tijdig bijsturen van de bedrijfsvoering wanneer het iets slechter gaat is het devies. Een goed resultaat is niet alleen een kwestie van hard werken, maar ook van informatie en bijsturen naar aanleiding van deze informatie.